Stoffeerder Houten

Uw vakkundige stoffeerder

Een stoffeerder in dienst bij ABG stofferingen in Houten is professioneel en vakkundig en zorgt altijd voor een optimaal resultaat. Over het algemeen worden niet de doorsnee meubels opnieuw gestoffeerd, maar juist de meubels die waardevol zijn of een speciale betekenis hebben voor de eigenaar. Om die reden vraagt (her)stoffering om veel vakmanschap en staat service- en klantgerichtheid ook hoog in ons rijtje. Onze stoffeerders Houten adviseren en helpen u graag bij het kiezen van de stof en stijl naar uw wensen.

Wat doet een stoffeerder bij ABG stofferingen?

Een stoffeerder bij ABG stofferingen in Houten is een gespecialiseerde vakman of vakvrouw, die verschillende werkzaamheden kan uitvoeren om uw meubel weer jaren mee te laten gaan. Het gaat hier niet alleen om woonkamer meubels, maar denk ook aan bootkussens, zitbanken binnen boten of het bekleden van campers en caravans. Werkzaamheden die onze vakmannen of -vrouwen uitvoeren zijn bijvoorbeeld het bijvullen van de vulling, het eventueel repareren van meubels, het reinigen, repareren en vernieuwen van stoffering of het vervangen van de veren en de vulling. Ze gaan te werk met verschillende soorten gereedschappen, zoals naaimachines, naald en draad, messen, scharen en andere soorten handgereedschap. ABG stofferingen in Houten heeft een ruim aanbod van stoffen, die allemaal om een verschillende techniek vragen. Voor een stoffeerder is het heel belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan, omdat de bekleding iedere keer netjes moet zitten en de ondergrond goed moet zijn, zodat de pasvorm goed is. Vakinhoudelijke kennis over de stoffen met ieder een bepaalde techniek, ontbreekt dus ook niet bij onze stoffeerders.

Neem contact met onze stoffeerders op

Kortom, onze stoffeerders in Houten zijn van meerdere markten thuis om uw meubel een tweede leven te geven! Is uw meubel toe aan een renovatie, onze stoffeerders kunnen aan al uw wensen en eisen voldoen. Neem daarom contact met ons op en laat onze vakkundige stoffeerders uw meubel (her)stofferen.

Meubelstoffeerde

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: