Meubelstofferingen

Is uw meubelstuk speciaal voor u, maar versleten?

Heeft een bepaald meubelstuk een speciale betekenis voor u, maar heeft het qua uiterlijk z’n beste tijd wel gehad? Slijtage of een defect aan de stof betekent niet meteen het einde van uw meubels. Kies er in plaats daarvan voor om uw huidige meubel te laten herstofferen met luxe meubelstoffen. Uw meubel laten (her)stofferen door ABG Stofferingen is een voordelige en effectieve manier om uw meubel weer als nieuw eruit te laten zien. Zo bespaart u de kosten uit van een nieuw meubelstuk kopen en kunt u optimaal blijven genieten van uw favoriete meubilair.

Waarom meubels (her)stofferen?

Er zijn verschillende goede redenen om uw meubels te herstofferen. Met herstofferen hoeft u geen afscheid te nemen van geliefde meubels. Ziet u een prachtige stoel of bank, maar wilt u net een andere stof? Met herstofferen heeft u veel meer keuze en wordt het zitcomfort behouden of zelfs verbeterd. Het professioneel laten stofferen van uw meubilair is daarnaast in de meeste gevallen voordeliger dan nieuwkoop. Bovendien is het een duurzame oplossing.

Ruim aanbod

Wanneer u uw meubel laat (her)stofferen, wilt u natuurlijk wel dat de nieuwe stof perfect bij uw interieur past en aan uw wensen voldoet. Met het uitgebreide aanbod van ABG Stofferingen hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, kleuren en kwaliteit. Daarbij staat de prijs altijd in verhouding met de kwaliteit.

Of het nu gaat om reparaties voor een deel van het meubel of een complete reparatie: vakmanschap is van goot belang. Wij adviseren en helpen u graag bij het kiezen van de stof en stijl. Iedere keer is het resultaat weer verrassend. Of er nu gekozen wordt voor een traditionele stof of voor één met een moderne uitstraling, uw meubel gaat weer voor jaren mee. Wij kunnen aan al uw eisen en wensen voldoen, kies er daarom voor om uw eigen meubel een tweede leven te geven!

Geïnteresseerd in onze diensten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: