Boot & jacht stofferingen

Kwaliteit en uitstraling

Uw boot of jacht is waarschijnlijk een van uw bezittingen waar u het meest trots op bent. U wilt dan natuurlijk wel dat uw boot of jacht er in de eerste plaats goed en verzorgd uitziet. Daarnaast is echter ook de uitstraling van de boot belangrijk. Hierin speelt de bekleding een grote rol. Zoekt u naar de beste service en advies bij uw boot of jacht stoffering? ABG Stofferingen helpt vanaf de eerste stap.

Optimaal genieten van uw jacht of boot

Uw wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw sloep, boot of jacht genieten.  Om uw boot of jacht goed te onderhouden is een goede bekleding erg belangrijk. Omdat uw bootbekleding wordt blootgelegd aan verschillende weersomstandigheden is de juiste aandacht gewenst. De keuze in welke materialen daarbij aan te pas komen is een belangrijk onderdeel. ABG Stofferingen is gespecialiseerd om dit voor u te realiseren, en geeft u passend advies zodat dit optimaal beschermd wordt. Zo kunt u eindeloos genieten van uw boot of jacht en hoeft u zich verder geen zorgen te maken.

De verschillende mogelijkheden

Verschillende materialen zoals kunststof, kunstleer, textiel of leer vormen een goede bescherming en een mooi uiterlijk voor uw jacht of boot. Voor de beste resultaten is het belangrijk dat dit geheel op maat wordt gedaan. Ook kunt u een keuze maken voor de vulling van uw stoelen en/of kussens. Vaak zijn de opties een zachte variant of een wat stevigere vulling waarin u op kunt liggen of zitten. Uw persoonlijke voorkeur is altijd leidend.

ABG Stofferingen beschikt over een uitgebreid en veelzijdige collectie stoffen uit verschillende prijsklassen. De stoffen zijn van hoge kwaliteit, omdat er veel van de stoffen gevraagd worden. Het komt vaak in aanraking met water en licht en een oplossing daarvoor zijn onze waterafstotende en vochtwerende materialen. Zo kunt u het gemakkelijk schoon houden en er lang van genieten.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: