Horecastofferingen

Uw horecameubilair een nieuwe look?

Bent u als horecaondernemer van plan om uw locatie een nieuwe uitstraling te geven? Of is de stof van de stoelen vies of kapot? De inrichting van uw zaak is van belang voor de look van een restaurant, café of hotel, maar dit hoeft niet veel te kosten. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing zodat de uitstraling van uw meubilair past bij het idee van uw horecaonderneming. Voor horecastofferingen passend bij iedere horecaonderneming kunt u terecht bij ABG Stofferingen. Wij adviseren en ondersteunen u graag!

Waarom horecastofferingen?

Bij stofferingen voor horecagelegenheden kunt u denken aan maatwerk van meubelen, herstoffering van stoelen en meubelen en maatwerkkussens voor het terras. Voordelen van het stofferen van uw horeca meubilair zijn onder andere het stylen naar eigen smaak, mooie afwerking, goede nazorg en weer jarenlang plezier. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien levert (her)stofferen ook nog eens een besparing op in vergelijking met de aanschaf van nieuw meubilair. Met het (her)stofferen van uw horeca meubilair kunt u uw gasten weer een unieke en sfeervolle beleving geven.

Het proces

Heeft u de keuze gemaakt voor horecastofferingen? Dan zullen wij aan de slag gaan voor uw onderneming. Met uw wensen en eisen voorop en onze ervaring kijken wij samen met u naar de beste stofferingsmogelijkheden. Bij een horecagelegenheid wordt er iedere dag veel gebruikt gemaakt van de stoelen, banken, krukken en ander meubilair. Het is dus erg belangrijk dat de stoffen bestand zijn tegen intensief gebruik en vuilmakende factoren. Wij zorgen daarom voor sterke stoffen, die zoveel mogelijk water- en vuilbestendig zijn en makkelijk schoon te houden zijn. Meubelstukken die eventuele reparaties nodig hebben, worden ook door ons verzorgd voordat ze bekleed worden. De laatste stap is het stofferen van de meubelen, die volledig aansluit op uw wensen. Zo kunnen u en uw gasten snel weer genieten van uw prachtige horecazaak.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: