Projectstofferingen

Een uniek project wat een nieuwe look nodig heeft?

De uitstraling van uw kantoor, school, winkel, ziekenhuis of ander (bedrijfs)pand is zeer belangrijk voor de sfeer onder de werknemers en klanten. Fijne kwalitatieve meubels bekleed met een net zo kwalitatieve stof maken al grote stappen in het bepalen van de look van uw project. Zien de meubels er toch niet meer zo goed uit na jarenlang intensief gebruik, dan is het tijd om deze te vervangen. Maar dit hoeft niet meteen te betekenen dat er gloednieuw meubilair in de plaats moet komen. (Her)stofferen is ook een optie! En hiervoor bent u bij ABG Stofferingen aan het juiste adres. Groot of klein project, complex of simpel, u kunt er altijd van uitgaan dat uw project met hoge kwaliteit en service wordt uitgevoerd door onze ervaren en vakkundige werknemers.

Stofferingen passend bij uw project

Geen enkel project is hetzelfde. Het ene kantoorpand is het andere niet en hetzelfde geldt voor winkelpanden. Tegenwoordig is het namelijk belangrijk dat het imago van het project ook tot uitdrukking komt in het interieur. Bij projectstofferingen is het dus van essentieel belang dat er maatwerk wordt geleverd. Zo is voor bepaalde projecten een goede hygiëne van groot belang: die stofferingen moeten dan onder andere makkelijk schoon te maken zijn. Voor een school geeft een leuk printje of een felle kleur een speelse uitstraling, waardoor kinderen lekker geïnspireerd raken. Kortom: niet alleen het uiterlijk is belangrijk, maar het moet ook functioneel zijn. Ieder project op zijn eigen manier!

Waarom ABG Stofferingen voor uw project?

Wij denken met u mee. Onze klant- en servicegerichte werknemers luisteren naar uw wensen. Samen met u maken we een stofferingsplan op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en op welk moment. Altijd handig! Wanneer alles gepland is, gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Mocht een meubel toevallig reparatie nodig hebben, dan pakken we dat ook gelijk mee. Wij maken graag die extra stap om uw project tot het gewenste einde te brengen.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: