Stoel stofferen Houten

Toe aan iets nieuws? Laat uw stoel stofferen Houten !

Bent u die stoel nu eigenlijk wel zat? Of past de stoel net niet bij uw nieuwe interieurplannen? Een gloednieuwe stoel kan aardig aan de prijs zijn, en stiekem zit deze ook wel erg lekker… De oplossing: laat uw stoel stofferen in Houten! Een nieuw stofje doet al gauw wonderen voor de uitstraling van uw stoel. En het hoeft helemaal niet duur te zijn! Voor al uw meubelstofferingen van de allerhoogste kwaliteit bent u bij ABG Stofferingen aan het juiste adres.

De voordelen van (her)stofferen

Maar waarom zou je nu je stoel laten stofferen, als je ook een nieuwe kunt aanschaffen? Ten eerste: een stoel stofferen kost in de meeste gevallen minder dan een hele nieuwe stoel kopen. Je portemonnee wordt er dus al vrolijk van. Ten tweede hoef je geen afstand te doen van een geliefd meubel. Sommige meubels hebben een betekenis, en die kan niet zomaar vervangen worden. De bekleding kan echter wél vervangen worden, zonder dat het authentieke gevoel per se verloren gaat. Ten derde is het een duurzame keuze. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven, dus draag uw steentje bij! Oké, u kiest voor stoel stofferen Houten : wat kunt u van ons bij ABG Stofferingen verwachten? Simpel: kwaliteit en klantgerichtheid. Onze meubelstoffeerders zijn echte alleskunners en gaan tot het uiterste om uw stoel weer zo goed als nieuw te maken. In ons uitgebreide assortiment aan stoffen kiest u een nieuwe stof die volledig bij uw wensen past. Knalgeel of toch met een leuk printje? Het kan allemaal. Naast het stoffeerwerk voeren we ook kleine reparaties uit en zorgen we dat de vulling van de stoel weer zo goed als nieuw is. Ook wordt de stoel grondig gereinigd.  Als u uw stof heeft gekozen, gaan we deze met ambachtelijke en authentieke technieken op uw stoel ‘monteren’. Zo geniet u zo snel mogelijk van uw ‘nieuwe’ stoel!

Interesse in stoel stofferen Houten door ABG Stofferingen?

Wilt u uw stoel ook een tweede leven geven? Kies dan ABG Stofferingen als uw meubelstoffeerder voor stoel stofferen Houten ! Neem contact met ons op en laat onze vakkundige stoffeerders uw bank (her)stofferen. Wij helpen u graag!

Stoel stofferen [pb-city]

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: