Meubelstofferingen Bunnik

Uw meubel een nieuw uiterlijk?

Meubelstofferingen, dat is wat ABG stofferingen in Bunnik iedere dag doet. Is uw stoel nog in goede staat, maar past de stof niet meer bij uw stijl of interieur? Heeft de bank in uw woonkamer een speciale betekenis voor u, maar is er slijtage of defect aan de stof? Kies er daarom voor om uw meubel een nieuw uiterlijk te geven. De meubelstoffering in Bunnik staat garant voor perfecte kwaliteit.

Waarom meubels stofferen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw meubels opnieuw te laten stofferen. De voornaamste redenen zijn: het meubelstuk heeft emotionele waarde, het meubel zit nog goed, maar past met een andere stof beter in het interieur, het is duurzamer, omdat opknappen beter is voor het milieu dan weggooien en in de meeste gevallen is stofferen van bestaande meubels ook nog eens goedkoper dan nieuwkoop. Ieder heeft zo zijn eigen reden om te kiezen voor meubelstofferingen in Bunnik , maar het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uw wensen en eisen in combinatie met de vakkennis van onze stoffeerders, leidt dat tot een verbluffend resultaat.

Ruim aanbod voor meubelstofferingen

ABG stofferingen biedt u een ruim aanbod voor meubelstofferingen, waardoor er altijd wel een passende stof bij zit voor uw meubelstuk. Uiteraard hoeft u niet altijd voor een nieuw uiterlijk te gaan. Wij kunnen ook de stof van de oude stoel of bank namaken of slijtage herstellen, als u nog geen afscheid kunt nemen van het meubel. Meubelstofferingen bij ABG stofferingen in Bunnik herstellen niet alleen de stof voor u, maar vervangen wij ook eventueel het schuim dat vergaan is of vullen we de oude kussens van de stoelen op.

Interesse in onze werkzaamheden?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van meubelstofferingen in Bunnik ? Wilt u meer informatie of heeft u eventuele vragen? Neem dan contact met ons op.

meubelstofferingen [pb-city]

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: