Meubelstoffeerder Utrecht

ABG Stofferingen: uw vakkundige meubelstoffeerder Utrecht

Of het nu gaat om een stoel, een bank, een caravan of een jacht: een echt goede meubelstoffeerder Utrecht kan het allemaal. Voor vakkundige werknemers met jarenlange ervaring en deskundige kennis bent u bij ABG Stofferingen aan het juiste adres. Wij streven naar enkel en alleen het meest optimale resultaat. Over het algemeen worden niet de doorsnee meubels opnieuw gestoffeerd, maar juist de meubels die waardevol zijn of een speciale betekenis hebben voor de eigenaar. Om die reden vragen meubelstofferingen om veel vakmanschap en staat service- en klantgerichtheid ook hoog in ons rijtje. Daarom is ABG Stofferingen dé meubelstoffeerder in Utrecht die u zoekt!

Waarom ABG Stofferingen als uw meubelstoffeerder Utrecht ?

Stofferen is en blijft een vak. Het is dan ook van groot belang dat u een meubelstoffeerder Utrecht kiest die snapt wat uw wensen zijn. U wilt natuurlijk niet uw meubel (wellicht met een dierbare betekenis) laten (her)stofferen door Jan en alleman. Onze meubelstoffeerders zijn echte alleskunners en gaan tot het uiterste om uw meubel weer zo goed als nieuw te maken. Tot onze werkzaamheden behoren bijvoorbeeld het bijvullen van de vulling, reparaties uitvoeren, reinigen, repareren en vernieuwen van stoffering of de veren en de vulling vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat uw ‘nieuwe’ meubel past bij uw wensen, smaak en interieur. Bij ABG Stofferingen vindt u een ruim aanbod aan stoffen in diverse kleuren. Zo zit er altijd wel een stof bij die volledig aansluit op wat u wilt! Al deze stoffen vragen echter allemaal om een verschillende techniek. Voor een stoffeerder is dit geen punt: wij weten precies welke stof op welke manier bewerkt moet worden. Vakinhoudelijke kennis over de stoffen ontbreekt dus ook niet bij onze stoffeerders. Zo kunt u snel weer genieten van uw vernieuwde meubel.

Interesse in onze diensten?

Heeft u een dierbaar meubel dat u graag een tweede leven wilt geven? Kies dan ABG Stofferingen als uw meubelstoffeerder in Utrecht ! Neem contact met ons op en laat onze vakkundige stoffeerders uw meubel (her)stofferen. Wij helpen u graag!

Meubelstoffeerder [pb-city]

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: