Herstofferen Zeist

Meubel herstofferen

Meubels herstofferen laat u doen bij ABG stofferingen in Zeist . Onze vakkundige stoffeerders vervangen de bekleding, en, indien nodig de vulling. Het is dus bij ABG stofferingen in Zeist meer dan alleen een nieuw jasje van uw meubel. Op deze manier kunt u vaak nog jaren genieten van een ‘nieuwe’ bank of stoel. Of het nu gaat om reparaties voor een deel van het meubel of een complete reparatie: vakmanschap is van groot belang. Met onze beste materialen en de mooiste stoffen zorgen we ervoor dat uw meubel er weer als nieuw uitziet en de zitcomfort behoudt, of zelfs verbeterd.

Voordelen van herstofferen

Bent u toe aan een verandering in uw interieur? Of heeft uw organisatie een nieuwe huisstijl doorgevoerd? Het herstofferen in Zeist kan hiervoor een goede optie zijn. In veel gevallen is de basis van een ouder meubel van betere kwaliteit. Deze basis, in combinatie met de nieuwe stoffering zorgt ervoor dat het weer jaren meegaat. Er zijn nog een aantal voordelen van het herstofferen bij ABG stofferingen in Zeist . De keuze van stoffen en leersoorten is vele malen groter dan bij aanschaf van nieuwe zitmeubelen, de meubels kunnen naar eigen wens worden gestoffeerd, u weet welke kwaliteit u heeft en wat u vernieuwt en alle nodige vullingen en/of stofferingen worden vervangen met perfecte kwaliteit. Na het herstofferen heeft uw bestaande meubelstuk een tweede leven.

Gemakkelijk, goed en voor een reële prijs

Wij vinden het belangrijk bij ABG stofferingen in Zeist de stoffering gemakkelijk, goed en voor een reële prijs geregeld wordt. Wij zijn het juiste adres voor al uw herstofferingen. Bezit u een meubel waarvan de stof is versleten, maar het meubel nog in goede staat is? Dan kunnen wij uw meubel naar uw wensen herstofferen. Wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op!

herstofferingen [pb-city]

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: