Bank stofferen Zeist

Bank stofferen Zeist : vertrouwd zitcomfort in een gloednieuw jasje

Bent u die bank nu eigenlijk wel zat? Of past de bank net niet bij uw nieuwe interieurplannen? Een gloednieuwe bank kan aardig aan de prijs zijn, en stiekem zit deze ook wel erg lekker… De oplossing: laat uw bank stofferen Zeist ! Een nieuw stofje doet al gauw wonderen voor de uitstraling van uw bank. En het hoeft helemaal niet duur te zijn! Voor al uw meubelstofferingen van de allerhoogste kwaliteit bent u bij ABG Stofferingen aan het juiste adres.

Onze alleskunners doen het voor u

Zo’n bank stofferen , hoe gaat dat nu in z’n werk? Simpel: onze meubelstoffeerders zijn echte alleskunners en gaan tot het uiterste om uw bank weer zo goed als nieuw te maken. Wanneer we uw meubel hebben opgehaald en in onze super-de-luxe werkplaats hebben gezet, kunnen wij tot ons grote genoegen aan de slag! De oude stof wordt voorzichtig van de bank verwijderd. Mocht hierna blijken dat de bank wat mankementen vertoont, dan wordt dat gelijk gerepareerd. Na een tijdje kan ook de vulling aan vernieuwing toe zijn: deze kunnen wij bijvullen of vervangen. Wij kunnen de stof van uw bank reinigen en repareren. Wilt u echter uw bank stofferen Zeist met een nieuwe stof? Bij ABG Stofferingen kiest u een stof uit die bij uw wensen en interieur past. Dit komt zeker goed met ons uitgebreide assortiment aan stoffen, kleuren en patronen! Als u uw stof heeft gekozen, gaan we deze met ambachtelijke en authentieke technieken op uw stoel ‘monteren’. Hierbij is het belangrijk dat de vorm behouden blijft. Wij stoppen pas als u 100% tevreden bent met het resultaat!

Interesse in bank stofferen Zeist door ABG Stofferingen?

Wilt u uw bank ook een tweede kans geven? Kies dan ABG Stofferingen als uw meubelstoffeerder voor bank stofferen Zeist ! Neem contact met ons op en laat onze vakkundige stoffeerders uw bank (her)stofferen. Wij helpen u graag!

Bank stofferen [pb-city]

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan: